Siirry suoraan sisältöön

Yrityksemme tarina

Tutustuimme ja ystävystyimme toisiimme edellisessä työpaikassamme ollessamme työparina esihenkilötehtävissä. Irtisanouduimme ja mietimme hetken molemmat uusia suuntia omille urillemme. Huomasimme nopeasti, että palkansaajina emme voi kehittää itseämme ja toteuttaa ideoitamme yhtä tehokkaasti kun mitä voisimme yrittäjinä.

Ajatus yhteisestä yrityksestä syntyi, koska meillä on hyvin samanlainen arvomaailma, vahva tekemisen meininki ja yhteistyömme on aina toiminut saumattomasti. Olimme myös aina saaneet henkilökunnalta, asiakkailta, omaisilta sekä yhteistyökumppaneilta paljon positiivista palautetta työstämme. Meidän oli siis hyvin helppo lähteä yhdessä yrittämään.

Meillä on puhtaasti halu tarjota asiakkaillemme entistä parempaa ja yksilöllisempää hoivaa oman yrityksemme kautta. Haluamme, että ikäihmiset saavat kotiinsa aina tutun hoitajan, ilman suuria hoitajavaihtuvuuksia. Toivomme, että voimme myös tulevaisuudessa työllistää sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia. Ja mikä tärkeintä, sitouttaa ja palkita heitä hyvin tehdystä työstä.

Molemmilla on pitkä ja vahva hoiva- ja sairaanhoidollinen osaaminen. Niina on valmistunut lähihoitajaksi vuonna 2012 ja työskennellyt yksityisen kotihoidon parissa vuodesta 2016. Pipsa on valmistunut lähihoitajaksi vuonna 2016 ja geronomiksi vuonna 2019. Työt yksityisen kotihoidon parissa Pipsa aloitti vuonna 2017. Lisäksi olemme kehittäneet ja kouluttaneet itseämme työn ohessa.

Haaveita on vaikea saavuttaa, jos ei päästä jostain turvallisen tutusta irti. Pitää uskaltaa ottaa riskejä ja mennä määrätietoisesti kohti unelmia.

Yrittäjyydessä on omat haasteensa, mutta rakkaus siihen mitä teemme kannustaa meitä joka päivä tekemään parhaamme asiakkaidemme parissa, sillä tämän työn me osaamme ja tätä työtä me haluamme tehdä.

AamuHoivan yrittäjät,

Pipsa Hannila ja Niina Ahola